Kreme in geli za daljšo erekcijo in večji orgazem

Erotične igračke

Ponudba različnih erekcijskih gelov in krem za moške, ki se soočajo s težavami z erekcijo ali pa si jo želijo le povečati in vzdrževati njeno moč, je danes zelo široka. V erotičnih trgovinah pa poleg različnih krem in gelov za erekcijo ponujajo tudi spreje, kreme za povečanje penisa, gele za zakasnitev orgazma ter masturbacijske kreme. Njihova uporaba je zelo enostavna, učinki pa neverjetni. Seks bo z njimi postal pravi užitek tako za njega kot za njo, težave s prezgodnjim izlivom in erekcijo pa bodo postale stvar preteklosti.

Erekcijske kreme in geli

Spolnost je zelo pomemben del vsake zveze in želja vsakega moškega je, da bi lahko zadovoljil svojo partnerko. Morda mu preglavice povzročajo težave z erekcijo ali pa si le želi podaljšati njen čas in trdnost , v obeh primerih so primerna rešitev erekcijske kreme in geli. Po tabletah za povečanje spolne moči je namreč danes na voljo tudi široka ponudba različnih krem, gelov in sprejev, ki poskrbijo za večjo moč erekcije. Erekcijske kreme in geli delujejo tako, da zmanjšanjo občutljivost penisa in tako omogočijo erekcijo, ki traja dalj časa. Njihova uporaba je nadvse preprosta, saj je potrebno kremo ali gel le vmasirati v penis, kar je lahko tudi odlična ideja za predigro.

Gel za zakasnitev orgazma

Geli za zakasnitev orgazma so še eden od erotičnih pripomočkov, s katerimi so spolni užitki še večji. Ti so zlasti odlična izbira za vse, ki se soočajo s prezgodnjim izlivom in si želijo podaljšati čas pred orgazmom. Prezgodnja ejakulacija je zelo pogost problem, ki ga ima več kot polovica moških, z uporabo gela za zakasnitev orgazma pa bodo skrbi o prezgodnjem izlivu postale stvar preteklosti. Z njim se namreč čas seksa podaljša tudi za 30 minut. Delovanje gela je zelo preprosto, in sicer so dražljaji živčnih končičev v erogenih conah med spolnostjo manj izraziti, nadzor nad orgazmom pa je veliko lažji. Poleg gela za zakasnitev orgazma je na voljo tudi sprej.

Geli in kreme za povečanje penisa

Za povečanje penisa je danes na trgu že pestra izbira različnih erotičnih pripomočkov, od erekcijskih črpalk pa do različnih krem in gelov za povečanje penisa. Te so primerne za vse moške, ki si želijo povečati velikost svojega penisa, kreme in geli za povečaje penisa, pa delujejo hitro in učinkovito. Po uporabi se prične njihovo delovanje na širitev celic, posledica česar je povečanje velikosti penisa med samo erekcijo. Kreme in gele je priporočljivo z masiranjem vzdolž celotne dolžine penisa uporabljati vsak dan, saj so tako rezultati boljši.

Kreme za masturbacijo

Kreme za masturbacijo so lubrikanti, s pomočjo katerih je samozadovoljevanje še bolj intenzivno. Večina krem za masturbacijo je izdelanih na osnovi olja, na trgu pa je kar nekaj znamk, ena med njimi tudi Stroke 29, ki nudi veliko več kot le malo spolzkosti. Več si lahko pogledate na posameznih izdelkih tukaj.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice